Friday, September 9, 2011

Sungguh Tak Sangka...Surprise

Di sini saya nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada Nuffnang dan TGV sebab bagi tiket free untuk saya menonton apa saja filem terkini..sungguh memang tak sangka....tq tq...Walaupun blog saya ni tak secanggih org lain dan org lain juger sudah lama berblog dan tahu selok belok berblog..bagi saya ..saya masih baru dan perlu lebih banyak belajar.

Ok ...saya nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada semua pengunjung blog saya yang tak seberapa ini....di samping tu saya ada juger post beberapa produk lain .yang memberi kebaikan terutamanya kepada kesihatan kita...jika anda semua berminat..boler sms saya bila2 masa sahaja..ok bye...




No comments:

Post a Comment

Self Check List 4Me and U

Suka sgt baca posting dr ayu safieza....blog http://kitchencolours.blogspot.com/ tentang self check list..peringatan untuk diri sendiri..hope ayu tak kisah....saya letak kat sini..

Self Check List

4Me and U

  • ~ Menutup aurat sepenuhnya
  • ~ Berisgtifar apabila buat benda laqa'
  • ~ Bersyukur dengan ucapan alhamdulillah
  • ~ Membaca al-Mulk dan witir sebelum lena
  • ~ Mendoakan orang lain
  • ~ Memaafkan kesalahan orang lain
  • ~ Membaca Al Matsurat selepas subuh dan asar
  • ~ Membaca dan menghayati al-Quran setiap hari
  • ~ Taat pada suami & ibu bapa
  • ~ Bersabar mendidik anak
  • ~ Mengingati mati sekerap mungkin
  • ~ Merasa diri hina dan buruk dihadapanNYA
  • ~ Berfikir tentang kekuasaan Allah
  • ~ Bangun qiam at least seminggu sekali
  • ~ Berpuasa 8 kali sebulan
  • ~ Solat 5 waktu di awal masa
  • ~Berfikiran positif dan gembirakan diri dan orang lain
  • ~Berbaik sangka, jauhi berduka & akui kelemahan diri
  • ~Berusaha memperbaiki diri
  • ~Jaga makan, minum dan lakukan senaman
  • ~Jaga mata, lidah dan hati
  • ~Jaga pergaulan