Saturday, September 10, 2011

Saper suker barangan nutrimetics...Angkat Tangan

Sajer tanya kawan2 ..mana tau ada di kalangan kawan2 yang berminat dgn barangan nutrimetics..ok kat sebelah kanan atas sekali blog saya..saya ada letak link untuk sesiapa yang berminat nak tgk katalog baru nutrimetics. Sekarang ni Campaign 9 bermula dari 1 Sept hingga 9 Oct 2011.Macam2 ada tau.Boler klik kat situ. Ok untuk kawan2 semua yg tetiba minat nak beli...and tak jadi ahli lagi boler guna no member saya: 725408 and cawangan tu berdekatan dgn tempat anda bekerja @ rumah anda..anda boler walk in sahaja and use my member no. Sebab bukan aper kengkadang kalau kita jd ahli tp tak selalu beli..akaun tu jadi tak aktif..Pembelian anda yang melebihi RM100 ..melayakkan anda mendapat free gift dari saya. So jgn lupa email atau sms butir pembelian anda...If not boler order sahaja dr saya ..Kos Pos Laju RM6 ajer...So pilih jgn tak pilih.Ok bye dulu..mata dah ngantuk ni..

No comments:

Post a Comment

Self Check List 4Me and U

Suka sgt baca posting dr ayu safieza....blog http://kitchencolours.blogspot.com/ tentang self check list..peringatan untuk diri sendiri..hope ayu tak kisah....saya letak kat sini..

Self Check List

4Me and U

  • ~ Menutup aurat sepenuhnya
  • ~ Berisgtifar apabila buat benda laqa'
  • ~ Bersyukur dengan ucapan alhamdulillah
  • ~ Membaca al-Mulk dan witir sebelum lena
  • ~ Mendoakan orang lain
  • ~ Memaafkan kesalahan orang lain
  • ~ Membaca Al Matsurat selepas subuh dan asar
  • ~ Membaca dan menghayati al-Quran setiap hari
  • ~ Taat pada suami & ibu bapa
  • ~ Bersabar mendidik anak
  • ~ Mengingati mati sekerap mungkin
  • ~ Merasa diri hina dan buruk dihadapanNYA
  • ~ Berfikir tentang kekuasaan Allah
  • ~ Bangun qiam at least seminggu sekali
  • ~ Berpuasa 8 kali sebulan
  • ~ Solat 5 waktu di awal masa
  • ~Berfikiran positif dan gembirakan diri dan orang lain
  • ~Berbaik sangka, jauhi berduka & akui kelemahan diri
  • ~Berusaha memperbaiki diri
  • ~Jaga makan, minum dan lakukan senaman
  • ~Jaga mata, lidah dan hati
  • ~Jaga pergaulan